Over ons

HALLO, WELKOM IN ONZE WINKEL!
We zijn blij dat u de tijd heeft genomen om een kijkje te nemen in onze winkel. Wij beloven u dat u niet teleurgesteld zult zijn!
WIE ZIJN WIJ?
Deze winkel is niet uw typische winkel. Wij zijn toegewijd aan het afbreken van uw vooroordelen over wat een product "zou moeten" kosten. Winkels over de hele wereld verhogen hun prijzen en dwingen consumenten om steeds meer te betalen. Nou, in tegenstelling tot de conventionele verkopers, werken wij niet met veel fysieke winkels met hoge huur, lonen en distributie-overheadkosten. Wij hebben onze eigen magazijnen. Er zijn geen agenten betrokken bij het inkoopproces. Voor de rest van de operaties tot aan de verzending van de producten hebben wij eigen afdelingen. Zo kunnen we uiteindelijk de onnodige kosten eruit snijden en dat voordeel doorgeven aan onze klanten.
WAAROM WIJ?
Ons bedrijf is alleen opgezet voor online verkoop om de kosten laag te houden en alle besparingen aan u door te geven. Door onze producten online aan te bieden kunnen wij u tot 70% van de detailhandelsprijzen besparen. Al onze producten zijn van hoge kwaliteit en hebben een terug- of omruilgarantie. Wij maken klantenservice het belangrijkste aspect van ons bedrijf. Wij bieden graag persoonlijke en oprechte klantenservice in plaats van de robotachtige stijl die u krijgt van andere grote bedrijven. Ons team van klantenservicemedewerkers kan op elk moment worden gecontacteerd en ze zijn toegewijd om ervoor te zorgen dat de verwachtingen van al onze klanten worden overtroffen. Vergeet niet om ons te volgen om op de hoogte te blijven van alle aanbiedingen en de coolste producten online!
Gelukkig winkelen!